Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Van harte welkom bij vakantiemetdebus .nl

Op vakantie met de bus!


Wilt u zich geen zorgen hoeven maken over het vervoer, wilt u geen onvoorziene kosten hebben en bent u klaar met die stressvolle vakanties die altijd in de soep lopen? Dan is een busreis ideaal voor u. Met deze vakanties gaat u met de bus weg, en hoeft u zich daardoor geen zorgen te maken over het vervoer. U reist met een groep andere toeristen langs vele prachtige plaatsen en bezienswaardigheden. Het enige dat u hoeft te doen is dus genieten!

Geen zorgen maken!

Tijdens een busreis gaat u, met uw gezin, familie of partner, op vakantie naar leuke en prachtige vakantiebestemmingen! Deze bestemmingen kunnen flink variëren, want met de bus kunt u overal komen! Van warme vakantiebestemmingen met stranden, tot koude bestemmingen met prachtige natuur, de bussen komen overal!
 
Het grote voordeel van een busreis is, dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken! Alles wordt namelijk voor u geregeld. De busreis, de organisatie, de bagage en de overnachting, de reisorganisatie regelt alles voor u! Wilt u dus nooit meer sjouwen met bagage naar bezienswaardigheden, wilt u dus nooit meer zoeken naar de juiste weg, tijdens een autorit. Wilt u ook nooit meer eindeloos zoeken en de weg vragen om bij het vakantieverblijf te komen? Als laatste: wilt u ook nooit meer stress ondervinden tijdens een vakantie? Dan is een busreis écht ideaal voor u. Met de vakanties hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken, want alles wordt voor u geregeld!

Veel zien, weinig regelen

Iedereen gaat op vakantie om te ontspannen. Deze ontspanning kan onder andere gevonden worden bij de vele prachtige bezienswaardigheden die voorbij komen tijdens de reis. Toeristen die meegaan met een busreis kunnen deze bezienswaardigheden uitgebreid bezichtigen. De bus komt namelijk langs vele mooie bestemmingen. Hier kunnen toeristen uit de bus gaat en hun fototoestel vullen met foto’s van de prachtige bezienswaardigheden, natuur, monumenten en gebouwen.
 
Iedereen kan met een busreis dus van alles zien, zonder veel te regelen. De organisatie van reis regelt de route, en regelt dus dat u overal voorbij komt! U hoeft dus niks te missen van het land. U kunt hierdoor genieten van een heerlijke vakantie, die bovendien ook zeer ontspannend is!

Duidelijkheid en overzicht


U weet altijd waar u aan toe bent, dat is ook een van de voordelen van een busreis. Van tevoren wordt altijd goed toegelicht hoe de route verloopt, en waar de bus allemaal langskomt. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de reis.
 
De organisatie is daarbij ook keurig geregeld, want het personeel van de reisorganisatie zal altijd voor u openstaan. Als u dus vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd bij hen terecht. Daarnaast zal er ook vaak een gids geregeld worden. Op die manier komt u ook nog eens wat te weten over de locaties waar de reis langs komt. Zo steekt u ook nog wat op van de vakantie!
 
Wilt u dus ook genieten van een ontspannende, bijzondere en makkelijk vakantie? Dan is een busreis ideaal voor u! Tijdens een busreis wordt namelijk alles voor u geregeld. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken! Een busreis is dus zo als het hoort, ontspannend!
 
Wij verkopen zelf geen busvakanties maar deze worden aangeboden door verschillende reisorganisaties. Zodra u een busvakantie wilt boeken wordt u doorverwezen naar de betreffende reisorganisaties waar u uw busvakantie kunt boeken, wij staan hier verder helemaal buiten.   
Op alle busvakanties op VakantieMetDeBus.nl gelden de algemene voorwaarden van de reisorganisatie. Alle prijzen die bij een busvakantie vermeld staan zijn prijzen die bij ons op dit moment bekend zijn, mocht een prijs op onze website niet overeenkomen met de prijs die vermeld staat bij de reisorganisatie dan is die prijs de daadwerkelijke prijs.
 
Wij wensen u alvast een prettige en ontspannen vakantie toe.
Team: VakantieMetDeBus.nl

Onze 6 meest bekeken vakanties

8-daagse vlieg-busreis Ierlands Wild Atlantic Coast

8-daagse vlieg-busreis...

 
Prijs: € 899.00

Tijdens deze reis met deskundige reisleiding en verblijf in 2 uitstekende hotels bezoekt u één van de mooiste regio's van Ierland, inclusief een gedeelte van de indrukwekkende...

Meer informatieDirect boeken
13-daagse vlieg-busrondreis All of Ireland

13-daagse...

 
Prijs: € 1299.00

Deze reis met deskundige reisleiding laat u kennismaken met vrijwel heel Ierland: een sterk wisselend landschap, eeuwenoude monumenten en de gastvrije bevolking!

Meer informatieDirect boeken
12-daagse busrondreis Het beste van Polen

12-daagse busrondreis...

 
Prijs: € 799.00

Alle hoogtepunten van het prachtige Polen zijn verzameld in deze 12-daagse rondreis.

Meer informatieDirect boeken
8-daagse busreis De betoverende Harz

8-daagse busreis De...

 
Prijs: € 689.00

Ga mee met deze prachtige reis naar het uitstekende Maritim Berghotel in Braunlage en ontdek de veelzijdigheid van de Harz.

Meer informatieDirect boeken
8-daagse vlieg-busrondreis Andalusië en Gibraltar

8-daagse...

 
Prijs: € 669.00

Deze reis door het mooiste deel van Spanje met deskundige reisleiding is al jaren een topper!

Meer informatieDirect boeken
8-daagse busreis Rügen, eiland aan de Oostzeekust

8-daagse busreis Rügen,...

 
Prijs: € 669.00

Een heerlijke excursiereis naar een uniek mooi gebied. Onterecht onbekend. De Oostzeekust behoort tot de mooiste en de meest verrassende streken van Duitsland!

Meer informatieDirect boeken